Bases de concurs

Valora aquest article
(1 vote)

FASE PRÈVIA


- Aquesta competició és oberta a tots els jugadors i jugadores que desitjin participar-hi i que tinguin setze anys complerts.

- Per a apuntar-vos cal que us adreçeu al vostre local habitual, deixeu les vostres dades i feu efectiva l’inscripció de 10€, només us podeu apuntar a la lliga en un local, el que desitjeu.

- A l’hora d’apuntar-vos us preguntaran quin sistema de competició preferiu, lliga o eliminatòria, el sistema de lliga classificarà aproximadament 3 de cada 10 jugadors per a la fase final, el sistema d’eliminatòria classificarà tan sols 1 de cada 10 jugadors inscrits. En cas de que la majoria de jugadors d’un local escullin jugar lliga tots ells jugaran lliga.

- Els enfrontaments es disputaran en els dos dies de joc preferent que es decideixin a cada local, també es poden jugar els enfrontaments en un altre dia i hora, els dies de joc preferent es busquen per a facilitar que els jugadors es trobin sense necessitat de trucar-se prèviament.

- La data límit d’inscripció és el dia 11 d’Octubre del 2006, en cas de tenir els grups tancats es poden començar a disputar els enfrontaments abans d’aquesta data.
-Disposeu de dos mesos per a disputar els vostres enfrontaments, fins al dia 11 de Desembre del 2006, en que procedirem a la suma de punts per a veure qui es classifica en cada local.

- A l’hora de disputar un enfrontament cal que tots dos jugadors omplin i signin l’acta de partit i la dipositin en la carpeta del local, els enfrontaments són al millor de tres, dues partides guanyades, i es sumen les partides guanyades com a punts.
-Aquells jugadors que el dia 11-12-06 no hagin disputat la meitat dels seus enfrontaments tindran una puntuació final de 0 punts.
- Un cop acabada la fase prèvia farem dos campionats de repesca per a tots els jugadors que havent participat a la lliga, no hagin assolit la classificació de forma directe.
- La fase final es disputarà a primers de Gener en el local del Consell de Joves de Sabadell, tots els jugadors classificats rebreu una carta explicant-vos tots els detalls de l’event.

FASE FINAL

Un cop disputada la fase final, inmediatament després de l’última partida procedirem a l’entrega de trofeigs, amb els següents premis:

-Trofeig per al campió de cada local.
-Trofeig per als quatre primers classificats de la fase final.
-Una beca en material esportiu per import de 100€ per als semifinalistes.
-Per als dos finalistes de la Lliga Individual d’enguany, classificació per a disputar el Grand National de Rennes el proper més de Juny amb viatge, inscripció, hotel i dietes pagades.

A més, us oferirem un refrigeri mentre es disputi la final a tots i totes els que haureu participat en la lliga d’aquest any, també sortejarem un tac i una funda entre tots els participants presents a la sala.
Les finals de l’any passat vàren deixar un molt bon record als que hi vàren participar, desitjem repetir-ho i millorar-ho amb vosaltres, per a fer unes finals cada vegada menys humils i més dignes.


Vous parlez français?