Resum fase final Superlliga 2018

Valora aquest article
(1 vote)

El passat cap de setmana es va celebrar a la cafeteria Pit Lane de Sabadell la fase final de la Superlliga de Blackball per equips. Tots vint i vuit equips hi competien en un quadrant ordenat per la seva classificació en fase prèvia.

Els campions van ser els Calella’s Pool i els sots-campions l‘equip El Ciervo de Gràcia. A semifinals i per molt poc van caure l’equip Kedada Revent de Sabadell i els Born to Shoot de Rubí. L’ambient durant tot el cap de setmana va ser espectacular, el fet de jugar a una distància molt curta fa que els nervis estiguin a flor de pell. El billar és un esport de caballers i així ho van demostrar els més de dos-cents jugadors i jugadores que hi participaven.

Alguns dels noms propis del cap de setmana van ser Jose Antonio Gonzalez dels Kedada, el jove Pere Alcazar de només setze anys liderant al seu equip fins la final, David Pérez del Ciervo invicte durant tota la lliga i la fase final. També Jose Luis Jiménez dels Calella i Albert Gusi del Ciervo que malgrat ser novells van donar als seus equips punts definitius. Joel Casas, David Palencia i Eloy Alonso també van signar una molt bona fase final. Els dos equips finalistes estan classificats per a disputar el Catalonia Pool Festival 2019 el proper octubre, aquest és un esdeveniment internacional que reuneix durant una setmana jugadors de tot el mon a Vila-seca. La propera edició de la Superlliga començarà el proper mes de Juny, més informació al lloc web www.marmitaco.cat.