1r Campionat d'Snooker al Mobi

Valora aquest article
(0 vots)

Normativa bàsica de la competició:

-Hem dividit els jugadors en unes categorías orientatives, per tal de fer els grups el més equilibrats possible, potser algú trobarà que la seva categoría grinyola, ja ho anirem afinant en properes oportunitats.

-Les categories són 4: A,B,C i D, establim també un sistema de hàndicap entre categoríes que impliquen cinc punts d’aventatge per categoría de diferència, amb els següents supòsits:
-A contra D: 15 punts d’aventatge per al jugador D a l’inici de cada partida.
-A contra C: 10 punts d’aventatge per al jugador C a l’inici de cada partida.
-A contra B:   5 punts d’aventatge per al jugador B a l’inici de cada partida.
També és d’aplicació sempre que hi hagi diferència de categories.(exemple B-D 10 p.)
-El sistema de competició és de lligueta entre tots, en grups de 4 jugadors passen els dos primers, la segona i tercera ronda són amb el mateix sistema. Semifinals i final a K.O. directe.


-La distància és de dues partides guanyades, en cas d’haver-hi hàndicap aquest s’ha de reflectir en el marcador abans de començar la partida.

-No cal acabar totes les partides fins al final, el jugador que va per darrere en el marcador pot entregar el frame quan li sembli convenient, el marcador no té importància.

-Si que cal anotar el millor break de cada enfrontament, doncs ens pot servir en cas d’empat entre dos o més jugadors.

-Cal omplir i signar una acta de partit en cada enfrontament, de moment utilitzarem les mateixes de la Lliga Individual, no oblideu anotar el millor break (tacada) de cadascú.
Les actes es recullen i s’entreguen en el mateix local.

-Cada partida guanyada és un punt, cada partida perduda són O punts.

-Les partides es paguen a mitjes entre els dos contendents.

-Cada grup disposa d’una setmana per a efectuar els seus enfrontaments, els dos primers grups poden ajornar algún enfrontament per a més endevant, (doncs disposen de menys temps) a partir del tercer grup ja no es poden ajornar però si avançar. O sigui que si estàs en el cinquè grup per exemple pots arribar a la teva setmana amb els partits ja disputats

-Cal reservar la taula per a poder disputar els enfrontaments, ho pots fer trucant al telèfon del Mobi: 937242349. Els horaris del Mobi són de dimarts a diumenge de 9h fins les 2h del matí.

-Es poden disputar un, dos o els tres partits en un mateix dia, entre setmana o en cap de setmana, com vosaltres preferiu.

-Disposeu dels telèfons de tots els jugadors de la lliga, hem anotat també els que tenen correu electrònic, si us cal no dubteu a demanar-los.

-La regla del “foul and a miss” no s’aplicarà fins arribar a les semifinals, doncs és una norma subjecte a interpretació i cal un àrbitre per a decidir-ho.

-Recordeu que us podeu inscriu-re a la II Liga Nacional de snooker en el mateix Mobi abans del dia 14 de Octubre, ja sóm set jugadors i en cales més l’inscripció és de 60€.

Estic del tot segur que encara falta informació i detalls per a decidir, és el primer campionat de snooker que organitzo i tinc molt a aprendre, qualsevol observació o qüestió que us sembli millorable feume-la saber el més aviat possible, si no per aquest campionat ens servirà per a properes ocasions, gràcies per participar i molta sort a tots.


 

ELS  GRUPS  I  CALENDARI:


Grup 1: del 23 al 28 de Setembre.
Sergio Mas(A), Toni Garcia(B), Eladio Mariscal(C), Ricardo Travel(D).

Grup 2: del 30 de Setembre al 5 d’Octubre.
Aram Bernaus(A), Joan Gasques(A), Jorge Magalhaes(B), Jordi Osuna(D).

Grup 3: del 7 al 12 d’Octubre.
David Pérez(A), Sergi Badal(B), Javier Alcaina(C), Emili Sánchez(C).

Grup 4: del 14 al 19 d’Octubre.
Joan Marminyà(A), Jordi Armengol(B), Andreu Fdez(C), Toni Monràs(D).

Grup 5: del 21 al 26 d’Octubre.
Tomàs Salmerón(A), Valentí Martí(B), David Rufat(C), Ramón Corominas(D).

Grup 6: del 28 d’Octubre al 2 de Novembre.
César Mármol(A),Francisco Domingues(B), César Molina(C), David Nicolàs(D).

Grup 7: del 4 al 9 Novembre.
Toni Orriols(A), Josep Gassó(B), Abel Nicolás(C), Jordi Rodríguez(D).

Grup 8: del 11 al 16 de Novembre.
Oriol Ros(A), Josep Mª Vidal(B), Oriol Gibert(C), Vicens Escobairó(D).