Bases de Concurs

Valora aquest article
(0 vots)

Benvinguts a la tercera edició de la Superlliga. Aquest any igual com l’any passat gràcies al patrocini de Jordi R.C. tornem a gaudir d’un premi extraordinari com és el viatge a Jersey per a l’equip guanyador.
A més enguany ja sou vint-i-dos els equips que hi participeu i això ens encoratja a seguir en la mateixa direcció tot intentant millorar el que ja tenim.
Aquells que jugueu per primer cop la Superlliga cal que llegiu amb atenció les bases de concurs doncs us ajudaran a comprendre millor el perquè de tot plegat, per a qualsevol dubte ja sabeu com localitzar-nos.

Els partits:
-Juguen quatre jugadors per partit, tot i que tres també podrien jugar en cas de no ser quatre, cada equip elabora la seva acta, un cop completades es mostren i es copien totes dues entre sí, això determina l’enfrontament de cada jugador que es disputa al millor de tres partides, dues partides guanyades.
-Els enfrontaments de lliga es celebren els dimecres a les 21h, de mutu acord entre capitans es pot variar el dia i l’hora de l’enfrontament, els partits es poden ajornar un màxim de dues setmanes en la primera volta i una setmana en la segona volta, llevat dels dos últims partits de la primera i de la segona volta, que no es poden ajornar.
-Paguen les partides sempre els jugadors locals.
-Cada equip elabora la seva acta, aquesta acta cal dipositar-la dins la carpeta de l’equip i deixar-la en el local propi durant les 24h posteriors a l’enfrontament, a més demanem als capitans locals que ens enviïn el resultat del partit via SMS, així aviat podreu consultar la classificació el dia següent del partit a la pàgina web www.marmitaco.cat
-Utilitzeu el dors de l’acta per a qualsevol observació o reclamació.
-Cal que tothom es llegeixi el reglament un cop a la vida, avui es un bon dia.
-Els enfrontaments puntuen de la següent manera:
0 punts = no presentat           1 punt = partit perdut
2 punts = partit empatat         3 punts = partit guanyat

Normativa general:
-Com ja sabeu hem dividit els jugadors en tres categories, mestres, qualificats i novells, en aquest mateix dossier trobareu anotada la categoria que creiem que tenen tots els jugadors de la lliga, aquest llistat serà revisat i si cal corregit abans de disputar la fase final, quan tindrem les dades que tots els jugadors hauran generat durant la lliga.
-A l’hora de confeccionar els equips cal tenir en compte que només hi pot haver un jugador mestre per equip, i també hi poden haver varis qualificats, sempre mantenint l’equilibri entre tants jugadors novells com qualificats o
mestre tingui l’equip.

En el moment de diputar els enfrontaments, cal mantenir aquest equilibri, així doncs en un equip format per jugadors qualificats i novells, com a màxim jugaran dos jugadors qualificats, més dos de novells.
El que persegueix aquesta mesura és que tothom participi en la lliga i no sempre juguin els mateixos, a més d’implicar els jugadors experts en l’aprenentatge dels novells.
-Cal jugar nou partits de lliga com a mínim per a tenir dret al premi final.
-Els equips són d’un màxim de vuit jugadors, abans de l’última jornada de la primera volta es poden incorporar nous jugadors en un equip de menys de vuit jugadors, sempre que no hagin jugat en un altre equip la mateixa temporada i paguin la seva inscripció. En cas dels equips de vuit jugadors per a incorporar un nou jugador cal donar de baixa a un dels vuit, el jugador donat de baixa no podrà jugar cap més partit de lliga ni de la fase final.
-Utilitzar una alineació indeguda suposa la pèrdua de l’enfrontament, per  exemple un equip que en un partit utilitzi tres jugadors qualificats.
-La lliga no decideix el guanyador de la competició, aquest es decideix en la fase final, on tots els equips es classifiquen, els cinc primers equips de cada grup passen directament de ronda, mentre que els darrers sis equips de cada grup hauran de jugar una ronda prèvia, tota la informació sobre la fase final la trobareu en el dossier de la fase final que us lliurarem poc abans d’acabar la lliga.
-La fase final es disputarà els dies 14 i 15 de Juliol, molt probablement en el Consell de joves de Sabadell, c/ dels Emprius, 11 SBD.
-La Superlliga de billar anglès es una competició oberta a qualsevol jugador que vulgui participar-hi, la lliga no disposa ni disposarà mai d’un règim disciplinari ni res similar, aquí hi som per a gaudir del joc i si qualsevol jugador reitera el seu menyspreu pel reglament, pels seus companys i/o rivals o per l’organització el convidarem amablement a anar a pastar fang.

Vosaltres heu fet de la Superlliga la millor competició per equips de Catalunya, ara també som la lliga amb més jugadors i equips, esperem que tots gaudiu de la competició, guanyant o perdent recordeu que la superlliga la fem entre tots.

 

Els premis:

Tal com l’any passat, aquest any farem el lliurament de trofeigs després de la fase final, avisarem a tots els capitans quan tinguem clara la data i el DVD acabat.
A nivell individual tots els jugadors i jugadores de la lliga opteu al premi al jugador més regular, masculí i femení de la competició, aquesta beca consisteix en 100€ en material esportiu per al més regular d’ells i d’elles.

A nivell d’equips, els tres primers equips de cada grup de la fase prèvia tenen un trofeig acreditatiu, així com els quatre primers equips de la fase final.
L’equip sots-campió de la Superlliga guanyarà un bon sopar per a fer més digerible el disgust, a més és possible que algun d’ells viatgi a Jersey en cas que algun dels components de l’equip guanyador no pugui viatjar, tal com ha passat aquest any.
L’equip guanyador de la Superlliga d’enguany viatjarà a Jersey el mes de Febrer del 2008 amb totes les despeses pagades, això inclou:
-Avió Bcn-London i London-Jersey.
-Taxi aeroport Jersey a l’hotel Omaroo.
-5 nits d’Hotel amb esmorzar.
-Dietes de 6 dies dinar i sopar.
-Inscripcions de totes les competicions del programa.
-Taxi de l’hotel a l’aeroport de Jersey.
-Avió Jersey-London i London-BCN.

Tant sols recordar-vos que aquesta és la beca esportiva més complerta que mai s’ha ofert en una competició d’equips, gràcies a vosaltres que ens heu fet confiança esperem poder oferir durant molts anys aquest super-premi.