1ª Lliga Catalana per equips

Sistema de competició:

Equips de mínim tres jugadors fins a un màxim de cinc.
Enfrontament de tres contra tres a dues partides jugades, en cas d’empat es jugarà a una partida guanyada els dos jugadors que hagin jugat al primer enfrontament.
Els equips han de tenir mínim un jugador novell o qualificat baix que jugui a cada confrontament.
Entre tots els equips inscrits es farà sorteig per establir dates, es jugarà un tots contra tots de anada i tornada, amb dos partits per mes.
Les partides es pagaran a mitges entre tots dos equips.
Puntuacions : 3 punts partit guanyat, 1 punt partit perdut i 0 punts  no presentat.
Els enfrontaments es jugaran dissabtes a las 18 hores, si a qualsevol equip no li va bé el dia o l`hora es posarien d’acord entre els capitans per jugar-ho dintre de la mateixa quinzena.
Depenent del nombre d’equips inscrits, es plantejarà un Round Robin (tots contra tots) amb anada i tornada. En cas que el nombre d’equips sigues prou alt, es dividirien per grups de Round Robin, i es plantejaria una final amb els millors classificats de cada grup.

Reglament de competició:

Reglament estàndard de la IBSF. S’anomenarà un àrbitre per partida (un voluntari amb el que estiguin d’acord els dos equips, o els propis jugadors).
Sempre aplicarà la norma de Foult&Miss. El frame s’haurà de concedir quan la diferencia sigui major als 10 punts dels punts que hi hagi a la taula.

Indumentària:

Pantalons negres, sabates i mitjons negres i polo del club o camisa+armilla.

Inscripcions:

El jugador abonarà a l’inici 20€ i el local on jugui l’equip 150€.
Data límit d’inscripció : 30 Octubre. No es considerarà cap inscripció sense pagament.
Les inscripcions es podran efectuar al local on es vulgui jugar, o bé al contacte : David Pèrez – 619983909 – Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la .
Inici de la competició : Novembre 2.010

Beques:

El 20% de la recaudacio es destinarà a trofeus pels 4 primers equips i el 80% serà per l’equip guanyador per assistir a un event internacional d’Snooker, preferiblement com a jugadors i en cas que no fos possible com a públic a una prova del circuit professional (Càlcul per a 12 equips inscrits)
El jugador que faci eñ break més alt de la lliga s’endurà un trofeig, i en cas que sigui superior a 100 punts, se li abonaran 1 € per punt assolit al break.

Bones partides i millors breaks!
ORGANITZA : THANK’s FOR THIS DREAM