Actualitat Gener

Valora aquest article
(0 vots)

Calendari d’Abacat temporada 2014

 

Per fi comença la temporada oficial i ara ja en tenim les dates, el diumenge vinent dia 19 es juga la primera prova de segona categoria al Vic Pool i el dia 26 debuten els sèniors i les noies, al final del correu tens el calendari de tota la temporada, també el pots trobar junt amb els projectes esportius de cada categoria i divisió al lloc web de l’associació: www.abacat.cat .

Ara fa set anys que va començar l’aventura d’Abacat amb el propòsit d’enviar el màxim nombre possible d’equips a competir en esdeveniments internacionals, mundials i europeus. En aquest temps s’han produït 99 internacionalitats que corresponen a 53 jugadors i jugadores diferents, enguany tenim l’objectiu d’atendre el campionat del món a Perth (Escòcia) del 26 d’octubre a l’1 de novembre.

El nostre propòsit és el d’enviar un equip A que surt de Divisió d’Honor, un equip de noies, un de sèniors (+40 anys), un de Màsters (+50 anys) i si podem un de juniors. Les divisions de Primera i Segona no atorguen places per al Mundial però si poden fer-ho per a l’europeu que cada any es celebra a Bridlington el mes d’abril, en aquestes dues divisions els premis poden ser PABS acumulables per a viatjar o premis en metàl·lic a final de temporada.

Abacat funciona gràcies a l’aportació voluntària de més d’una vintena de jugadors que hi dediquen el seu temps, diners i recursos de forma altruista i desinteressada així com dels locals que hi col·laboren, que son gairebé tots els de Catalunya, l’organització està oberta a tots els jugadors i totes les sales que hi vulguin participar, per a més informació sobre la competició de referència a Catalunya visita el lloc web www.abacat.cat o envia un correu per a inscriure’t o aclarir qualsevol dubte aquí Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la

Descarregar el calendari

Superlliga 2013

 

Amb la classificació ja actualitzada fins la jornada 20, molts equips encara tenen pendent la jornada 21 que calia jugar abans del dia 8 de gener, deixem una mica més de marge fins el dia 21 per entrar l’acta. Pots consultar la classificació per equips aquí, I la classificació individual aquí: Una vegada establert el calendari oficial ja tenim les dates per les finals de la Superlliga, es celebraran el cap de setmana del 5 i 6 d’Abril, us informarem més endavant dels detalls.

Salut i bones partides, ens trobem a la taula.