Bases de concurs

Valora aquest article
(0 vots)

Fase prèvia

-Aquesta competició és oberta a tots els jugadors i jugadores que desitjin participar-hi i que tinguin setze anys complerts.
-Per a inscriure-us cal que us adreçeu al vostre local habitual, deixeu les vostres dades i feu efectiva l’inscripció de 10€, només us podeu apuntar a la Lliga Individual en un sol local, el que desitjeu.
-Recordeu que a partir d’ara és d’aplicació el nou reglament EBA, aprovat per l’Abacat (associació del billar anglès de Catalunya) recentment, podeu llegir o baixar-vos-el d’internet tot conectant-vos a www.marmitaco.cat o www.abacat.org , d’aquí a pocs dies també el tindreu a tots els locals.
-El sistema de competició és el de lliga, o sigui tots contra tots, a una distància de dues partides guanyades, cal omplir una acta de partit cada cop que feu un enfrontament de lliga, aquest ha d’estar convenientment omplert, i cal dipositar-lo en el sobre dels partits jugats.
-El nombre exacte de jugadors que es classifiquen en cada local no el coneixerem fins que no tanquem l’inscripció a tots els locals.
-Els enfrontaments es disputaran en els dies de joc preferent que assignarem per a cada local, això es fa per a facilitar que els jugadors es puguin trobar, en cas de no poder jugar en aquests dies, disposareu dels telèfons dels vostres rivals per a contactar directement amb ells i trobar-vos quan us vagi bé, llevat dels caps de setmana.
-La data límit d’inscripció és prevista per el 22 d’Octubre del 2007,  en cas de tenir els grups ja tancats (15 jugadors) es pot començar a jugar abans d’aquesta data.
-Disposeu de dos mesos per a disputar els vostres enfrontaments, fins al dia 22 de Desembre de 2007, en aquesta data procedirem a la suma de punts per a veure quins són els jugadors classificats, tots aquells jugadors que no arribin a disputar la meitat dels seus enfrontaments sumaran 0 punts en el recompte final.
-Un cop acabada la fase prèvia farem dos campionats de repesca, d’aquesta manera tots els jugadors que han disputat la fase prèvia i no han assolit la classificació gaudiran de dues oportunitats més per a classificar-se.
-La fase final es disputarà els dies 9 i 10 de Febrer en el local del Consell de Joves de Sabadell, c/ dels Emprius, 11. Tots els jugadors i jugadores classificats rebreu una carta explicant-vos els detalls de l’event.

Fase final

Un cop disputada la fase final, inmediatament després de l’última partida procedirem a l’entrega de trofeigs, amb els premis següents:

-Trofeig per al campió de cada local.
-Trofeigs per als quatre primers classificats de la fase final.
-Una beca esportiva de 100€ per als semifinalistes.
-Una beca esportiva de 300€ per al sots-campió.
-Per al campió d’enguany, classificació per a disputar el Festival de Gien (França) el proper mes de Juny, aquesta competició té una durada de 8 dies i el nostre campió hi anirà amb viatge, inscripció, hotel i dietes pagades.

A més, us oferirem un refrigeri mentre es disputi la final a tots i totes els que heu participat en la Lliga Individual d’aquest any, també sortejarem un tac i una funda entre tots els participants presents a la sala.

Tant sols resta desitjar-vos molta sort i sobretot que gaudiu de la vostre afició, per part nostre farem tot el possible per fer-vos sentir còmodes mentre duri la fase final, esperem que en conserveu un bon record, tal com hem aconseguit en els darrers anys.