Edició 2007

FASE PRÈVIA


- Aquesta competició és oberta a tots els jugadors i jugadores que desitjin participar-hi i que tinguin setze anys complerts.

- Per a apuntar-vos cal que us adreçeu al vostre local habitual, deixeu les vostres dades i feu efectiva l’inscripció de 10€, només us podeu apuntar a la lliga en un local, el que desitjeu.

- A l’hora d’apuntar-vos us preguntaran quin sistema de competició preferiu, lliga o eliminatòria, el sistema de lliga classificarà aproximadament 3 de cada 10 jugadors per a la fase final, el sistema d’eliminatòria classificarà tan sols 1 de cada 10 jugadors inscrits. En cas de que la majoria de jugadors d’un local escullin jugar lliga tots ells jugaran lliga.

- Els enfrontaments es disputaran en els dos dies de joc preferent que es decideixin a cada local, també es poden jugar els enfrontaments en un altre dia i hora, els dies de joc preferent es busquen per a facilitar que els jugadors es trobin sense necessitat de trucar-se prèviament.

- La data límit d’inscripció és el dia 11 d’Octubre del 2006, en cas de tenir els grups tancats es poden començar a disputar els enfrontaments abans d’aquesta data.
-Disposeu de dos mesos per a disputar els vostres enfrontaments, fins al dia 11 de Desembre del 2006, en que procedirem a la suma de punts per a veure qui es classifica en cada local.