Edició 09

Aquí podeu descarregar tant la Classificació provisional com la classificació final

Aqui teniu el Quadrant de la Fase Final:

Aquí podeu descarregar l'explicació dels coeficients individuals

Introducció a la Superlliga 2009

Amb les mateixes ganes de sempre, amb més equips que mai, amb millors premis i amb l’ambició de seguir creixent arriba la Superlliga a la cinquena edició. Gràcies a la complicitat de més de 230 jugadors i jugadores encetem una nova Superlliga amb algunes novetats, que aniràs descobrint aquí mateix.
Tot segueix igual que l’any passat pel que respecta a normativa, llevat dels premis que s’han incrementat i la famosa classificació individual, que incorpora nous paràmetres.

Ara fa uns dies em van entrevistar a la ràdio, tot anava molt bé fins que em van preguntar perquè hi havia tan poques noies jugant a billar, l’entrevistat es va quedar gairebé en blanc i fins i tot ara mateix, no encerto a dir quin és el motiu que provoca que tan sols el 12% de jugadors de la lliga siguin noies.
Us convido a buscar la resposta a tots plegats, entretant crec oportú dedicar aquest dossier a les vint-i-set valentes que juguen amb nosaltres, desitjant que en un futur altres noies prenguin l’exemple i fem camí plegats.

 

Aquí podeu descarregar les actes del vostre grup:

Aquí teniu el Cartell d'aquest any

Aquí podeu descarregar el llistat amb els 234 jugadors que han participat a la Superlliga

Aqui podeu descarregar la Classificació Individual Final (amb el mínin de 14 partits jugats).