Actualitat billarística Febrer '10

Valora aquest article
(0 vots)

Es pot dir mes alt però no més clar, d’aquí a 50 dies comença el millor esdeveniment que hem tingut mai a casa nostre, mai abans hem tingut l’oportunitat de conviure i aprendre amb els millors del món, ara és una realitat i ho tenim aquí mateix. 

Si algú encara no sap de que parlo li recomano que busqui Catalonia Pool Festival al Google i es farà una idea, la majoria de pàgines de billar se’n han fet ressò i són molts els jugadors i jugadores que ja han confirmat la seva assistència, 45 d’ells catalans, de moment.


Es pot dir mes alt però no més clar, d’aquí a 50 dies comença el millor esdeveniment que hem tingut mai a casa nostre, mai abans hem tingut l’oportunitat de conviure i aprendre amb els millors del món, ara és una realitat i ho tenim aquí mateix. 

Si algú encara no sap de que parlo li recomano que busqui Catalonia Pool Festival al Google i es farà una idea, la majoria de pàgines de billar se’n han fet ressò i són molts els jugadors i jugadores que ja han confirmat la seva assistència, 45 d’ells catalans, de moment.

Durant el mes de febrer farem els darrers classificatoris, a partir d’aquí ja no hi haurà opció d’aconseguir més punts, recorda que no cal jugar classificatoris per a assistir-hi, també hi pots assistir fent la teva reserva de forma directe, les dates i els llocs dels darrers classificatoris son els següents:

-Divendres 5 de febrer, 22h:Novells i Q- i Q+, insc. 10€ amb handicap,     Consell de Joves de Sabadell, c/ dels Emprius, 11.

-Diumenge 7 de febrer, 16h: Exclusiu Novells, 10€ inscripció.

Consell de Joves de Sabadell, c/ dels Emprius, 11. 

-Diumenge 21 de febrer, 12h: Totes les categories sense handicap, insc. 20€.

Consell de Joves de Sabadell, c/ dels Emprius, 11.

-Diumenge 28 de febrer, 16h: Novells i Q-, inscripció 10€, amb handicap.   Mobi, c/ Bonaigua, 18 Sabadell.



-Lliga Individual 2010: Ja et pots inscriure a la Lliga Individual de enguany, tot registrant-te i liquidant els 12€ de inscripció en qualsevol dels locals, de fet ja hi ha locals on han assolit els 15 inscrits (Mobi i el Ciervo) i ja comencen a jugar, a més d’encetar un segon grup, les bases de concurs són les mateixes de cada any i els premis iguals a l’any passat, d’aquí a uns dies ho tindràs al lloc web, si ets impacient, fes un cop d’ull al dossier 2009, el 2010 serà gairebé calcat.

Aquests són els locals vallesans on et pots inscriure:

{mosimage}

SABADELL: Granja Picanyol: c/ Picanyol, 30 // Kafka: Passeig de la plaça major, 57




Plural: c/ Marià Fortuny, 13 // Bar Mobi: c/ Bonaigua, 18 // La República: Plaça Vallès, 11 // El Ciervo: c/ Viladomat, 26 // Consell de Joves de Sabadell: c/ dels Emprius, 11 // El Taxi: c/ Ramón Berenguer IV, 89 // Chupingo: Crta. de Barcelona, 643 // El Castell: c/ Passatge Pere Serra, 2 // Bar La Festa: c/ Domènec i Montaner, 10 // Kenzo: Ctra. De Terrassa, 210

TERRASSA:  Bar Plaza: c/ Doctor Salvà, 135.



CASTELLAR DEL VALLÈS:  Bar GP.: c/ Montcada, 17

BARBERÀ DEL VALLÈS: Bar Manchego: c/ Poeta Maragall, 41



Altres locals han mostrat interès en tenir un grup propi, cal que s’afanyin a demanar-ho per tal de tenir temps suficient de disputar la fase prèvia.

La fase prèvia acabarà el proper 31 de Març, cal haver jugat la meitat com a mínim dels partits per a optar a classificació i tenir dret a les repesques.

Les repesques es disputaran durant els dos primers caps de setmana d’Abril, la fase final es prevista els dies 17 i 18 de Abril.

Pels que teniu ganes de gresca hem fet un segon grup en el Kenzo que es titula igual que altres anys, grup de la mort, ja et pots imaginar el perquè. Si aquest grup s’omple aviat en farem un altre al Consell, convé que us apunteu aviat.

-Superlliga 09:

{mosimage}





Tan sols aprofitar per felicitar a tots els 234 jugadors i jugadores que heu participat en aquesta edició i recordar-vos que els resums, les fotos, classificacions individuals i d’equips, estadístiques, diplomes, etc. Ja els podeu trobar i baixar del lloc web www.marmitaco.cat tot registrant-vos.

Els resums a diaris i TV els tindrem d’aquí a pocs dies en el lloc web, estem treballant en el DVD, que un any més farem i esperem que compris.

Des de la primera edició de la Superlliga ara fa cinc anys, aquesta no ha deixat de créixer i de millorar, aquesta feina l’hem fet plegats i ara mateix tots formem part del major i millor planter de jugadors i jugadores de tot Catalunya, estem reflexionant en fer un pas més en benefici del grup que més suport necessita del nostre col·lectiu, les noies.

Així doncs i amb un 90% de possibilitats de exigir-ho a partir de la següent edició de 2010, es demanarà com a requisit a cada equip que disposi de una jugadora, com a mínim.

Amb aquesta mesura pretenem passar de la trentena de jugadores (15%), de l’any passat a més de quaranta en la propera edició, o sigui que ja saps què et toca amic meu, mimar-les i dedicar-les-hi temps, però això ja ho feies, no?





-Abacat, temporada 2010:                                                     www.abacat.cat

Més tard però amb més força que mai ha començat la temporada de Abacat, les primeres proves ja s’han celebrat en totes les categories, si vas tard no et preocupis que encara t’hi pots apuntar i no perdre passada, doncs es descarten els pitjors resultats en totes les categories, que són: Femení, Junior (-23 anys), Sénior (+40 anys), i les divisions 3a, 2a, 1a i Divisió d'Honor.

Tot això i moltes més coses les pots trobar al lloc web www.abacat.cat ; Pels despistats i els nouvinguts us faig una introducció del que és Abacat, és la associació catalana dels practicants d’aquest joc nostre, està governada pels propis jugadors i té com a tasca principal la de classificar als jugadors que de forma oficial, competeixen i ens representen en campionats d’Europa i del Mon.

Els senyors feudals des dels seus castells han mirat sempre amb recel aquesta iniciativa i sempre ho han vist com una competència, això fa que la presència de jugadors d’algunes zones sigui escàs segons la temporada, convé apel·lar al sentit comú per entendre qui i perquè no esta d’acord amb aquesta iniciativa dels jugadors. La llibertat no es demana, es pren.


-Snooker:

Enfrontaments de Febrer Aesa, pitjant aquí: http://www.snookeraesa.es/web/images/competiciones0910/aesa_iii_liga_0910_mobi.pdf

I el campionat de Hivern de Aesa a KO directe aquí: http://www.snookeraesa.es/web/images/competiciones0910/local2mobi.pdf

-Consolation Cup: Cal jugar els enfrontaments de prèvia abans del dia 15, a partir del 15 els enfrontaments de primera ronda.

-Open de Catalunya 2010: Al Bowling Pedralbes 12, 13 i 14 de Febrer.

No oficial, Inscripció de 20€, per a més informació pitja aquí: http://www.snookeraesa.es/web/images/competiciones0910/opendecataluna2010_info.pdf

{mosimage}


NO HAURIES         



D'ESTAR ENTRENANT?



50 DIES PEL CATALONIA!