Edició 08

organitzadors del Catalonia Festival of Pool.

En primer lloc agraïr-vos el fet d’haver participat en aquesta edició de la Superlliga, gràcies a la vostre confiança hem esdevingut la competició de referència per equips fins i tot nord enllà...

Introducció:

En primer lloc agraïr-vos el fet d’haver participat en aquesta edició de la Superlliga, gràcies a la vostre confiança hem esdevingut la competició de referència per equips fins i tot nord enllà.
Gràcies doncs, en primer lloc als 223 jugadors i jugadores que amb la vostre  presència heu donat contingut a la competició, especialment a aquells que us desplaçeu desde lluny, estic segur que heu après moltes coses sobre el món del billar i aquest dimòni de modalitat, haureu fet amics o si més no coneguts, hauràs triomfat en la classificació individual per dalt o per baix o la teva nòvia t’ha deixat per un jugador rival, doncs no et preocupis perque a les finals ens trobarem tots i ens ho passarem pipa.

Després cal agraïr la confiança del nostre patrocinador, JAM servei tècnic per l’afecte i la complicitat que des d’un principi ha mostrat per l’iniciativa.
Gràcies també a tots els capitans pel seu esforç sovint invisible per tal de  coordinar els equips, així com als responsables dels locals per la seva implicació i disposició.
I com no gràcies al Consell de Joves de Sabadell per fer-nos sentir com a casa.
Molt especialment estic agraït a  aquells que d’una forma o altre doneu un cop de mà en la fase final, és imposible nombrar-vos a tots sense deixar-me algú i per això no ho faré, ells i elles ja ho saben i només puc dir que no tinc adjectius suficients per fer-los un compliment, gràcies per aquest somni.

Aqui teniu el quadrant de la fase final amb els horaris

GRUP A

1-Almogàvers 1874 c/ Viladomat, 26 SBD                  Joan 654508145
Novells: Ester Pujol, Fede Navarro i Raimón Seguí. Q-: Ruben Pasades i Albert Iglesias. Q+: Josep Mª Vidal i Joan Gasques. M: Enrique Calderón.

2-Kafkalimist
Passeig de la Plaça Major, 57 SBD    Gustau 678434072
Novells: Carles Garcia, Óscar Olivier i Àlex Nicolàs. Q-: Ramón Lúquez
Q+: Isaac Danès, Jordi Aranda i Gustau Garcia.

3-Poolpo c/ dels Emprius, 11 SBD           Francesc 647104932
Novells: Francesc Aguilar, Xavi Martínez, Àngel Gómez, Eduard Valle, Carles Siscar, Dídac Sales, Ricard Palau. Q+: David Recio.

4-Formentera
Av. 11 de Setembre, 70-76 SBD        Oriol 600882604
Novells: Oriol Gibert, Sergi  Pinto, Arnau Fabrés, César Molina, Levan Kapanadze. i Mikheil Beddidze Q-: Jaume Marminyà Q+: Emili Sánchez.

5-La Repu
Plaça Vallès, 11 SBD                 Toni 636464623
Novells: Xavi Fernández, Isaac Pascual, Aitor del Olmo, Jordi Prats i Toni Subirana.

6-Kafka Pim Pam Pool
Passeig de la Plaça Major, 57 SBD     Ruben 651338478
Novells: Toni Monràs, Manuel Vilchez, David Nicolàs i Ruben Llurba.
Q-: Jordi Armengol. Q+: Xavi Sánchez. M: Lluis Cubero.

-Inici de competició 12 de Març de 2008.

-Dimarts 11 de Març trobareu la carpeta a tots els locals.

Bé nois i noies, comença la quarta edició de la Superlliga per equips, la competició que gràcies a vosaltres ha esdevingut la més gran i millor del nostre microcosmos.
Aquest any hi haurà alguns petits canvis respecte a temporades anteriors, la primera de totes és el nou patrocinador de la competició, després de tenir el suport de Jordi R.C. durant dues temporades obrim una nova etapa amb un nou patrocinador.
Jam Servei Tècnic és l’empresa que ens ajudarà a assolir les fites plantejades i gràcies a ells podrem seguir tenint el super-premi del viatje a Jersey per a tot l’equip guanyador, tal com hem fet fins ara.
També hem previst realitzar alguns canvis en la qualificació dels jugadors, l’evolució d’alguns jugadors, l’involució d’altres i l’arribada de jugadors nous fa urgent una revisió del sistema utilitzat fins ara. Ja sabeu que heu de fer per a contactar amb nosaltres per tal d’atendre els dubtes que tingueu sobre la nova temporada.
Al final d’aquest dossier trobareu les diferents combinacions possibles d’aquest any alhora de confeccionar els equips i les actes de partit.