Aram Bernaus vs J L Lleonart

Lluis Cubero vs Ferran Etxebarria

Gerard Villa vs Manel Pérez

David Ureña vs David Gomez

Aram Bernaus vs JJ Aliaño

J L Lleonart vs Jonathan Gonzalez

Lluis Cubero vs Joan Gasques

Ferran Etxebarria vs Toni Garcia

Gerard Villa vs Jordi Perez

Manel Perez vs J M Vidal

Jaume Sabaté vs David Ureña

David Gomez vs Ivan Gamez

Aram Bernaus vs Raul Mendez

Cesar Plaza vs Jonathan Gonzalez

JJ Aliaño vs Carlos Gonzalez

J L Lleonart vs Gustau Garcia

Sergio Mas vs LluisCubero

Joan Gasques vs Jonathan Leal

J.M Caralt vs Ferran Etxebarria

Laura Castelló vsToni Garcia

Joel Casas vs Gerard Villa

Jordi Perez vs Benet Rovira

Manel Perez vs Ivan Lopez

Andy Hugues vs J M Vidal

Aleix Bagan vs Jaume Sabaté

Victor Lorente vs David Ureña

Alex Lleonart vs David Gomez

Oriol Lorente vs Ivan Gámez

Aram Bernaus vs Axel Aliaño

Ferran Roca vs JJ Aliaño

JL Lleonart vs Ester Pujol

Paco Molina vs Catalin Sorin

Diae B. vs Sergio Mas

El passat cap de setmana es va celebrar la fase final de la Lliga Individual 2014 de Blackball en el Consell de Joves de Sabadell, en aquesta edició han participat 190 jugadors de vint clubs diferents dels quals 70 han disputat la fase final.

La fase final va començar dissabte amb alguns enfrontaments de molt nivell a prèvies i primera ronda, diumenge quedaven 32 jugadors i molts jugadors de prestigi van anar caient pel camí, a quarts de final hi van arribar en Josep Lluís Lleonart de Rubí, l’internacional Ferran Etxebarria de Sabadell, David Gómez de Girona i el jove Gerard Villa de Sabadell. La primera semifinal va enfrontar a en Aram Bernaus de Carme amb el lleidatà Lluís Cubero, ambdós jugadors tenen molta experiència en la competició doncs han guanyat en tres ocasions cada un el preuat títol, el lleidatà Cubero es va imposar amb relativa facilitat (5-0).

La segona semifinal va enfrontar en Manel Pérez de Manresa i en David Ureña de Vic, malgrat anar eixugant els avantatges de Ureña en Manel Pérez no va poder evitar la derrota (3-5). A la final hi arribaren el vigent campió de les tres passades edicions Cubero amb el jugador més en forma del moment Ureña, va ser una final de molt nivell i un magnífic espectacle pels més de cent afeccionats que es van aplegar al Consell, moltes partides van acabar de tacada i un sol jugador sobre la taula i així vam arribar al (6-4) favorable a David Ureña, que s’imposa per primer cop en la competició de més prestigi a Catalunya.

Properament el pintor local Jesus Led li farà un retrat com a campió de la competició. Un cop acabada la final es va fer l’entrega de trofeus pels campions de la fase final i els campions dels vint locals que han participat, també es va fer un sorteig d’una taula de Blackball que va somriure a en Xavi Alcaina de Sabadell, la final fou transmesa per Live streaming i jugadors de tot el mon van poder seguirla.

La següent cita esportiva es la Superlliga per equips que començarà en breu, tota la informació es pot trobar al lloc web www.marmitaco.cat

Lliga Individual 2014

Nou campió a la Lliga Individual, David Ureña ja forma part de l’exclusiu club de campions d’aquesta competició i aviat serà immortalitzat per en Jesús Led. En Lluís Cubero no va poder guanyar la seva quarta final consecutiva tot i superar al també tri-campió Aram Bernaus a semis, l’altre semifinalista va ser un entonat Manel Pérez.

El jugador més afortunat de la jornada va ser però en Xavi Alcaina que es va endur la taula de billar per sorteig, aquests dies començaran a aparèixer els resums, fotos, premsa i tot sobre les finals de la competició al lloc web, hi seguim treballant.

Superlliga 2014

Volem començar el 25 de Juny la desena edició de la Lliga per equips, per tant el dia 18 hem de tenir tots els equips confirmats encara que els hi falti algun jugador, si sou 6 podem començar. La majoria d’equips ja estan confeccionats o estan pendents de si hi ha algun canvi de categoria, en arxiu adjunt teniu els jugadors que canvien i també el formulari per a inscriure els equips.

Per a qualsevol dubte sobre la confecció de l’equip o sobre la competició pots consultar com funciona a les bases de concurs de la edició 2013, només canviarà el mínim de partits que va en funció de quants equips serem: http://www.marmitaco.cat/index.php/superlliga/edicio13/item/330-bases-de-concurs

Cada any hi ha jugadors nous o que no tenen equip, si és el teu cas només cal que ens ho facis saber i et trobarem equip amb tota seguretat, només cal que ens avisis i si vols jugar, jugaràs!

Catalonia Pool Festival 2014

Fins fa poques setmanes no hem pogut confirmar el festival d’enguany, una sèrie de circumstàncies han fet perillar la continuïtat del mateix o si més no, el d’aquest any. Finalment hem decidit que no us mereixeu un any sense la vostre setmana preferida i amb petits retocs la tornarem a fer grossa. Esperem que ens seguiu fent confiança, ens pocs dies ja tindrem tota la informació actualitzada en el lloc web del festival.

Els jugadors catalans van ser un 55% en el 2010, 45% en el 2011 i 35% el 2013, això es deu a l’increment de jugadors forans que no ha deixat de créixer, aquest any s’estan fent classificatoris a Escòcia i a Anglaterra i això vol dir que en vindran molts i molt bons, no tardis en reservar si ja ho tens clar, t’informaré de quan i com ho pots fer en breu.

Cada dijous campionat al Mil21

A les 21 hores comença, cal ser-hi present o avisar abans si arribes una mica tard, 5€ de inscripció i 30€ afegits als premis amb 8 jugadors, 40€ afegits amb 12 i 50€ afegits amb 16 jugadors, premis pels 4 primers. Mil21, Ctra. De Molins de Rei, 212 Sabadell.

Tots els divendres campionat al NSQ

A les 21’30 hores comença, cal ser-hi present o avisar abans si arribes una mica tard, 5€ de inscripció i 50€ afegits amb 16 jugadors, premis pels 4 primers. A més també pots decidir no cobrar el premi i guardar-lo pel proper Catalonia Pool Festival 2014, d’aquesta manera quan arribi el moment no et costarà tant poder assistir-hi. NSQ Carrer Miquel Crusafont i Pairó, 10 Sant Quirze del Vallès.

Snooker

Fase Final de Lase al C.B. Monforte

Aquest dissabte 14 de juny es celebren les finals de la temporada al Club Monforte de Barcelona, c/ Sant Antoni Maria Claret, 373. Hi arriben els 4 primers classificats dels 4 playoffs celebrats a diferents llocs en l’àmbit ibèric, en total hi ha participat uns 190 jugadors i aquest dissabte hi arriben els 16 millors, a més alguns companys del Blackball hi seran presents. No dubtis si pots a acostar-te pel Monforte que estrena ubicació a La Sagrera per a veure molt bon snooker. Més informació al lloc web: http://lasesnooker.com/

Dimarts 27 a les 21h exclusiu per a novells.

Dimecres 28 a les 21h exclusiu per a promeses i novells.

Dijous 29 a les 21h exclusiu per a novells, promeses i experts.

Divendres 30 a les 21h per a totes les categories 5€ d’inscripció.

La inscripció és gratuïta de dimarts a dijous i ordenada per categories a 3PG de distància, els premis són un tac pel primer i un kit de manteniment pel segon. Divendres és format Open amb inscripció de 5€ i premis pels quatre primers (inscripcions +50€).

La fase final es celebrarà els dies 31 de maig i 1 de juny al Consell de Joves de Sabadell, c/ dels Emprius, 11. Diumenge 1 de juny just després de la final farem el lliurament de trofeus pels campions de cada local i els millor classificats de la fase final, tots els que heu participat en la Lliga Individual 2014, classificats o no entreu en el sorteig d’un tac de billar i un maletí, només cal que sigueu presents a la sala. Altrament tots els que heu participat en la Lliga Individual i en la Superlliga d’equips 2013 entreu en el sorteig d’una taula de blackball model Superleague, molta sort a totes i tots.